Transfer aeroport din București pe raza judetului Ilfov și retur

Oferim servicii de transfer privat din Bucuresti pe raza judetului Ilfov sau retur. Ne preocupă siguranța și confortul dvs. de aceea ne asigurăm ca avem cele mai noi mașini în cea mai bună stare de funcționare.

Șoferii noștri vă vor aștepta în aeroport (având la vedere o pancartă de recunoaștere) indiferent dacă avionul are întârziere sau nu. Confortul dvs. este prioritatea noastră.

Rezervă transfer aeroport!

Avantaje ELEI Air Transfer

Pe lângă libertatea de a vă alege mașina folosită pentru transfer beneficiați de:

Preluare de la terminal cu pancartă

Transport de bgaje

Transport și preluare de la locația aleasă

Disponibilitate 24/7

Sandwhich și apă pentru fiecare pasager

Inchiriere masina cu sofer privat business elei bucuresti

De ce să alegi un transfer privat?

Iti poti rezerva transferul din timp fara emotia disponibilitatii unui taxi. Serviciul este disponibil 24/7, dupa transmiterea rezervarii vei primi confirmarea transferului si datele de contact ale soferului.

Ai la dispozitie multiple metode de plata: cu cardul online, cu cardul direct la sofer, in numerar la sofer sau prin transfer bancar. Pe langa acestea pretul este fix indiferent de adresa din Bucuresti. La plata cu cardul nu exista taxe suplimentare.

Calatoresti cu multe bagaje voluminoase? Nu te ingrijora, iti punem la dispozitie masina de care ai nevoie atat pentru un grup mai mare de pasageri cat si pentru cazul in care calatoresti cu echipamentul de schi sau bagaje voluminoase.

Ai o cerere specială?
Sună-ne acum și lasă-ne să te ajutăm!

Vorbește cu un consultant