Intrebari fercvente despre inchiriere masini in Bucuresti si in Romania

Aici veti gasi raspunurile la cele mai frecvente intrebari intalnite atunci cand vine vorba despre inchiriat masini in Bucuresti sau in toata Romania. De asemenea, orice intrebare legata de transfer catre / de la aeroport sau inchiriat de dube pe teritoriul Romaniei isi gaseste raspunul in aceasta pagina.
Daca inca mai aveti intrebari legate de serviciile noastre va rugam sa apasati pe butonul de mai jos pentru a contacta un consultant Elei Rent A Car Bucuresti!

Solicita oferta masina

Cand vine vorba de inchiriat o masina in Bucuresti sau in toata Romania puteti fie sa alegeti o masina disponibila pe site-ul nostru fie sa sunati la numarul 0750 751 544 pentru a solicita o oferta pornind de la un pret dorit sau o marca pe care o preferati.

Garantia va fi inapoiata catre dvs. in momentul in care predati masina in aceeasi stare in care ati preluat-o de la noi. Sub 5% din garantii sunt pastrate iar de cele mai multe ori sunt rezultate ale unui eveniment rutier minor.

Transferul de la sau catre aeroport se face prin rezervare telefonica la numarul 0750 751 544 sau pe Whatsapp. In pachetul de transfer intra o gustare, apa si un sofer care va sta la dispozitia dvs.

Dispunem de o flota formata din peste 30 masini si 7 marci auto, ceea ce inseamna ca indiferent de buget sau preferinte veti gasi masina potrivita nevoilor dvs. De la masini menite sa fie utile pana la masini super-sport sau dube, la noi gasiti orice masina va satisface nevoile.