Inchriere dube fara sofer in Bucuresti

Cauti o duba de inchiriat in Bucuresti? Va punem la dispozitie inchirieri de dube fara sofer de 3,5 tone ce pot fi conduse cu permis categoria B.
Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri , firma noastra va ofera spre inchiriere dube cu preluare din orasul Bucuresti, livrarea putand fi efectuata si la o adresa specificata de dvs.

Dubele pe care vi le oferim spre inchiriere au lungimea spatiului de depozitare intre 3,3 m si 4,75 m. Toate dubele oferite spre inchiriere au asistenta rutiera internationala cu acoperire pe tot teritoriul Uniunii Europene.
In cazul in care doriti sa inchiriati o duba fara sofer pentru un transport de bunuri personale in spatiul Uniunii Europene sau pentru orice gen de transport international sau national, noi suntem solutia dvs.

Vorbește cu un consultant

Calculator Pret

TOTAL

{{days*cars[si].price}}€

+100€ garantie returnabila

Rezervă acum

Intrebari Frecvente

Atat garantia cat si costul inchirierii se pot achita cash, cu cardul, prin transfer bancar sau chiar si in cryptomonede.

Asa cum este afisat si in calculatorul de pret garantia are o valoare de 100 EURO care vor fi returnati in momentul predarii dubei daca aceasta nu prezinta avarii.

Perioada minima de inchiriere este de o zi ( 24 ore). Inchirierile pentru minim o zi se fac numai pentru orasul Bucuresti, Judetul Ilfov si Judetul Prahova.
Pentru restul tarii minimum de zile de inchiriere este de doua zile.

Descopera gama de dube si alege-o pe cea care se potriveste nevoilor tale